8. kongres Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju
i laboratorijsku medicinu
s međunarodnim sudjelovanjem
22. – 26. rujan 2015. Rijeka, Hrvatska

Kontakt

Za sva pitanja vezana za organizaciju 8. kongresa HDMBLM obratite nam se na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sva pitanja vezano uz prijavu sažetaka obratite nam se na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve informacije o izložbenom prostoru, rezervacijama izložbenog prostora, opremi za izložbeni prostor i uvjete dostave materijala izlagači se mogu obratiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve informacije o sponzorskim paketima možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve informacije o organizaciji puta i smještaja obratite se službenoj agenciji Kongresa, Adria Kongres d.o.o. na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izradu mrežne stranice omogućio je Abbott logo